Mágnesek ezermestereknek

Nadrágszíj mágnesek

Nadrágszíj mágnesek

Egy hasznos segítség az  iparosoknak, szerelőknek. A hátsó oldalán tallálható csat segítségével rögzítjük a mágnest a nadrágszíjhoz.

Mágneses üvegnyitó

Mágneses üvegnyitó

Ennek a hasznos segédeszköznek a segítségével egy mozdulattal nyithatók az üvegek, egyben rögzíti is a kupakot.

Mágneses edény

Mágneses edényAz edények alján található külső mágnesek nagyon erősek, amelyek az összes tárgyat megtartják az edényben és magát az edényt is egy fém alapú tartón.

Mágneses italtartó

Mágneses italtartó

Az italtartót bárhová rögzítheti egy fémfelületen, pl. Egy hűtőszekrény, polc oldalára, ajtókeretre, vagy egy szerelőszekrényre.

Mágneses falfesték

Mágneses falfestékAlapfestékként használandó. A festék egészen kisméretű fém részecskéket tartalmaz, melynek köszönhetően ugyanolyan szerepet tölt be, mint egy mágneses hirdetőtábla, tehát mágnesek elhelyezésére is alkalmas ez a felület.

Mágneses szög és csavartartó

Mágneses szög és csavartartóA tartó végződése mágneses, ami biztonságosan megtartja úgy a szöget, mint a csavart. A hornyos végződés egyben segít a szögek és csavarok elverését vagy becsavarását a nehezebben hozzáférhető helyeken.

Csuklóra erősíthető mágneses csavartartó

Csuklóra erősíthető mágneses csavartartóA piros szinű mágneses téglalapi részre előkészíthetők a fémszögek, csavarok, melyek a munkálatokhoz szükségesek.

Faládácskák

FaládácskákEzek a faládácskák igen nagy segitséget jelenthetnek a legkülönfélébb üzemekben, termékek tárolására, gyártási szervezések esetén.