Uj termékek

  1. Színes mágneses szalagok
  2. Háztartásban használt mágnesek
  3. Irodai mágnesek
  4. Mágnesek ezermestereknek

 

Mágenses tesztelő rudak

A mágneses tesztelő rudak az anyagokban fellelhető mágneses szennyeződések kiszúrására használható. Igen erős NdFeb neodimum mágnessel van felszerelve.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Mágnesek

Neodímium mágnesek NdFeB

Neodímium NdFeB mágnesekAz NdFeB neodímium mágnesek manapság a legerősebb tartós magnesfajták. Ezeknek a mágneseknek kis méretekben is igen jelentős az erejük.

Szamarium mágnesek SmCo

Samarium mágnesek SmCo

Az SmCo szamarium mágnesek a legerősebb mágnesfajták egyike. Legjelentősebb tulajdonsága a rendkívül jó hőellenállása, amely elérheti akár a 300 Celsiust is.

AlNiCo mágnesek

Mágnesek AlNiCoAz AlNiCo mágnes az egyik legerősebb típusú mágnes. Legfőbb előnye a nagy hőellenállás, amely elérheti akár az 525 °C –t is.

Ferrit mágnesek

Ferritmágnesek

A ferrit mágnes a hagyományos fekete mágnes. A gyártási - eljárási eltérések alapján megkülönböztethetünk izotrópos (gyengébb) és anizotrópos (erősebb) típusút.

Irodai mágnesek

Irodai mágnesek

Ezek a mágnesek rendkívül hasznosak irodákban, iskolákban , háztartásokban. Színeseket és gyakrabban használt ferrit típust is forgalmazunk.

Bevonattal ellátott mágnesek

Speciálisan megmunkált mágnesekEzek a mágnesek vékony pvc-bevonattal rendelkeznek, így nincsenek éles határvonalaik, ezért a rögzített anyagot nem szennyezi be és nem is rongálja meg.

Mágneses állatkák

Famágnesek

Mágneses táblákra és hűtőszekrényekre rögzített kisebb, gyerekeknek készült képek rögzitésekor alkalmazhatók, nem keltenek olyan rideg benyomást, mint a klasszikus mágnesek.

Klip mágnesek

Klipmágnesek

Ezek a nagyon erős NdFeB neodímium mágnesek gumi bevonattal vannak ellátva, a gumibevonat megóvja a mágnest a szennyeződéstől és egyéb megrongálódástól.

Littlest pet shop mágnesek

Littlest pet shop mágnesek

A Littlest Pet shop az aljára erősített erős neodímium mágnessel van ellátva, amelyek a tárgyakat a faliújságokra vagy hűtőszekrényekre tudják rögzíteni.