Uj termékek

  1. Színes mágneses szalagok
  2. Háztartásban használt mágnesek
  3. Irodai mágnesek
  4. Mágnesek ezermestereknek

 

Mágenses tesztelő rudak

A mágneses tesztelő rudak az anyagokban fellelhető mágneses szennyeződések kiszúrására használható. Igen erős NdFeb neodimum mágnessel van felszerelve.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Bútoripari famágnesek

FamágnesekFamágnesekA bútoripari famégneseket az ajtók felfogatására használják. Szées körben felhasználhatóak. A faajtó mágnesek  ferrit mágnesből és műanyag tokal állnak. A négyszögeletes tipusnal tartozéka egy acélból készült ellendarab

Két alakban kinálunk ajtómágneseket

  • bútoripari famágneses köralakú – átmérője 12 mm., barna szinű
  • bútoripari famágneses négyszögletes – fehér

A legerősebb ajtómágnes kinálatunkban!

Stavitelný dveřní magnetNagyon erős golf Alan ajtómágnes neodymium mágnessel. Az ereje kellemesen meglepi Önt!

A mágnest két csavar segitségével kell rögziteni az ajtókerethez, amelyre rögziteni kell egy mágnessel szembeni fémellenanyagot is.

FamágnesekEnnek az ajtómágnes tipusnak az előnye, hogy később is lehet állitani-változtatni a magasságán.  Ennek a  tulajdonságának köszönhetően elérhető, hogy az egyébként nem egynletesen zárodó ajtó is megbizhatóan becsukódjon.

Mágneses szekrényzár

Mágneses szekrényzárEzen mágnes előnye, hogy nem torzítja az ajtóprofilokat. A mágnest és ellenpárját közvetlenül beágyazzuk az ajtóba. A két rész pontosan egymással szemben legyen.

A mágneshez szükséges nyílás átmérője 15 mm, mélysége 5 mm.

Mágnesek on-line árusítása

E-shpounkban gazdag kinálatból választhat

Vásároljon bútoripari famágnesek