Mágneses fóliák

Mágneses fóliákA mágneses fóliák egyebek között vizuális reklámhordozóként szolgálhatnak. Az ilyen raklámhordozó igen könnyedén eltávolitható, nem rongálja a felületet mint a hagyományos öntapadó fóliák.  A grafika rányomtatható a mágneses fóliákra szitanyomással, offsettel vagy öntapadó hagyomáynos fólia is rártapasztahtó. Ez indig a grafika motivumától és a szinárnyalataitól függ.

Mágneses fóliák

A mágneses vonzzás erőssége annak a felületnek a vastagságától függ, amelyre rálesz helyzev a mágneses fólia. A mágneses fólia könnyen vágható kysel és tetszés szerinti alakra és méretre vágható.

Az öntapadó mágneses fólia nem mágnesek felhelyezésére szolgál. Erre a felhasználásra nincs elegendő vastartalma. 

A mágneses fóliák méretei

Újabban két kivágott A5, A4, A3-es formátumú fóliavariációt kinálunk. Öntapadós mágneses fóliákÁltalában 0.4, 0.5, 0.7 és 1 mmm-es vatsgaságaban 30 m-es tekercseket kinálunk, 1.5 mm-es vatsagágút 15 m-es, 2 mms vastagságú  10 méteres tekercseben forgalmazunk. A fóliatekercs szélessége 0,62 m, barna, fehér, kék, sárga, piros és zöld szinben kináljuk, az egyik odaláról öntapadós réteggel van ellátva.  A mágneses fóliák igen megbizhatóan telejsitenek -30 és +70 C közötti hőmérsékleten.

Garantáljuk a rugalmas határidős áruszolgáltatást

A mágneses fóliákat a megrendeléstől számitott 2 napon belül eljuttatjuka megrendelőhöz. Minimális megrendelhető mennyiség 1 folyóméter. Tetszés szerinti folyóméternyi áru megrendelhető.

Mágnesek fóliák on-line árusítása

E-shpounkban gazdag kinálatból választhat

Vásárolni mágneses fóliák

A mágneses fólia szakítóereje, vastagságához viszonyítva

A fólia vastagságaSzakítóerő
 0,4 mm 20 g/cm²
0,5 mm 29 g/cm²
0,7 mm 40 g/cm²
1,0 mm 58 g/cm²
1,5 mm 68 g/cm²
2,0 mm 84 g/cm²

A szakítóerő értékét egy 5mm vastagságú acéllemezen mértük, mikor a mágneses fólia, valamint az acéllemez közötti rés értéke 0mm.

A mágneses fólia esetében a szakítóerő értéke csúszásban a húzásban lemért szakítóerő 1/4-ek felel meg. (lásd a táblázatot a bal oldalon) 

 

Mágneses tulajdonságai

Remanencia (Br)Koercivtás (Hcb)Belső koercivitás (Hcj)Max. energetikai összeg (BH max)
GsOeOeMGOe
1550 - 1800 1100-1500 2000-2800 0.5-0.65

Egyéb kapcsolódó mágneses termékek

Öntapadós mágnesszalagokÖntapadós mágnesszalagok
A mágnesszalagot ráragaszthatják a tárgyat, majd a mágneses felületre rögzíthetik.

 

Mágneses zsebekMágneses zsebek
A mágeses zsebek raktárban használhatók, a raktárkészlet egyes polcainak megjelölésére, vagy a különféle gyártási folyamatok megjelölésére.

 

MágnestűzőkMágnestűzők
A mágnestűzőket leggyakrabban a raktárkészleteknél az egyes polcok megjelölésére használják, akárcsak az ajtótokok megjelölésére.

 

Mágneses papír Mágneses fotopapír
A mágneses fotopapír A4-es formátumú, és tintás vagy lézernyomtatóval is fenntartások nélkül nyomtathat rá.