Uj termékek

  1. Állványos mágneses lencsék
  2. Mágnesek SmCo prizmák és hengerek
  3. Mágneses zsebek vágás szürke
  4. Neodímium mágnes prizmák 10x7x1,5 N

 

Mágneses listák

A mágneses listákat gyors és kényelmes használata miatt irodai dokumentumok elhelyezésre hasznélják, olyan dolgok rögzitésére, melyeknek az irodákban mindig szem előtt kell lenniük.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Mágneses névjegy

Névjegy mágnesselA mágneses névjegy a munkatársak, alkalmazottak megjelölésére használatos, amellyel megerősitik a céghez való tartozásukat. A névjegykomplett két részből áll egy plüss részből, amelyet a névjegyre ragasztunk és két mágnessel felszerelt műanyag részből. A szett nem tartalmaz semmilyen névjegyet, természetesen  a konkrét nevet meg kell rendelni és készen szállitjuk.

A mágnesek biztositják, hogy a névjegyek szilárdan tartanak vastagabb textilen keresztül is (trikó, ing, zakó, kabát). A mágenesek nem szennyezik az anyagot. A névejgyet tetszés szerint el lehet helyezni a ruházaton.

Fontos figyelmztetés: A mágenses névjegyet nem ajánlatos viselni kardisztimulátoros egyéneknek.

Mágnesek on-line árusítása

E-shpounkban gazdag kinálatból választhat

Vegyen mágneses névjegyet

Méretek

40 x 14 mm

 

Mágenes névjegy zakóra

Mágenese névjegy inggre