Uj termékek

  1. Színes mágneses szalagok
  2. Háztartásban használt mágnesek
  3. Irodai mágnesek
  4. Mágnesek ezermestereknek

 

Mágenses tesztelő rudak

A mágneses tesztelő rudak az anyagokban fellelhető mágneses szennyeződések kiszúrására használható. Igen erős NdFeb neodimum mágnessel van felszerelve.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Mágneses zsebek

Klasszikus mágneses zsebek

Klasszikus mágneses zsebekA mágneses zsebek raktárakban vannak felhasználva, polcok megjelölésére, vagypedig a gyártásban, egyes gyártási folyamatok megjelölésére.

Mágneses zsebek kerettel

Mágneses zsebek kerettelA zseb egész kerületén mágneses szalaggal van. A dokumentumokat védi a portól, valamint a szennyeződéstől.

Mágneses zseb  kivágással

Mágneses zseb  kivágássalA zseb teljes kerületén mágnes szalag van. A betett papírra anélkül hogy kivennénk a zsebből, azonnal lehet írni.

Mágneses zseb behajtással

Magnetická kapsa s ohybemA zseb felső része nyitott, melybe a papír be van csúsztatni, s utánna a zsebet a fémfelületre lehet ráhelyezni. 

Mágneses zsebek nem mágneses felületekre

Mágneses zsebek nem mágneses felületekre Ez a mágneses zseb teljes egészében más, mint az eddig használt. A hátsó oldalán egy öntapadóval van ellátva, melynek segítségével a zsebet ismételten rá lehet helyezni a nem mágneses felületre.