Uj termékek

  1. Állványos mágneses lencsék
  2. Mágnesek SmCo prizmák és hengerek
  3. Mágneses zsebek vágás szürke
  4. Neodímium mágnes prizmák 10x7x1,5 N

 

Mágneses listák

A mágneses listákat gyors és kényelmes használata miatt irodai dokumentumok elhelyezésre hasznélják, olyan dolgok rögzitésére, melyeknek az irodákban mindig szem előtt kell lenniük.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Mágneses zsebek

Klasszikus mágneses zsebek

Klasszikus mágneses zsebekA mágneses zsebek raktárakban vannak felhasználva, polcok megjelölésére, vagypedig a gyártásban, egyes gyártási folyamatok megjelölésére.

Mágneses zsebek kerettel

Mágneses zsebek kerettelA zseb egész kerületén mágneses szalaggal van. A dokumentumokat védi a portól, valamint a szennyeződéstől.

Mágneses zseb  kivágással

Mágneses zseb  kivágássalA zseb teljes kerületén mágnes szalag van. A betett papírra anélkül hogy kivennénk a zsebből, azonnal lehet írni.

Mágneses zseb behajtással

Magnetická kapsa s ohybemA zseb felső része nyitott, melybe a papír be van csúsztatni, s utánna a zsebet a fémfelületre lehet ráhelyezni.