Uj termékek

  1. Színes mágneses szalagok
  2. Háztartásban használt mágnesek
  3. Irodai mágnesek
  4. Mágnesek ezermestereknek

 

Mágenses tesztelő rudak

A mágneses tesztelő rudak az anyagokban fellelhető mágneses szennyeződések kiszúrására használható. Igen erős NdFeb neodimum mágnessel van felszerelve.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Irodai mágnesek

Színes mágnesek

Színes mágnesek

A színes mágneseket 5 színben gyártjuk. Átlagméretük 16, 20-26 mmm, a vastagságuk mindig 5 mm.

Egyszerű mágenesek

Hagyományos, egyszerű mágenesek

Ezeket a klasszikus fekete mágneseket általában faliújságoknál és tábláknál használják. Többféle erősségben és nagyságban kaphatók.

Mágnesek műanyag tokban

Mágnesek műanyag tokban

Ezeket az igen erős irodai mágneseket műanyag tokos kiszerelésben gyártjuk. Alkalmasak például nagy formátumú rajzlapok rögzítésére. 24 db A4-es lapot is elbír.

Mágnesek fémtokban

Mágnesek fémtokbanEzeket az igen erős irodai mágneseket fémtokos kiszerelésben gyártjuk. Alkalmasak például nagy formátumú rajzlapok rögzítésére., 15 db A4-es lapot is elbír.

Mágneses számok

Mágneses számok

A mágneses számok igen praktikus segédeszközök kisiskolások számára, akik ezek segítségével játékos módon tudják megtanulni a matematika alapjait.