Uj termékek

  1. Színes mágneses szalagok
  2. Háztartásban használt mágnesek
  3. Irodai mágnesek
  4. Mágnesek ezermestereknek

 

Neodímium mágnesek

Az NdFeB neodímium mágnesek manapság a legerősebb tartós magnesfajták. Ezeknek a mágneseknek kis méretekben is igen jelentős az erejük.

Mágenses szeparáló nem mágnesező fémekhez

Ezzel a szeparálóval a mágneses és nem mágneses fémek szétválasztása biztosítható. Ez a típus szállítóval együtt készül, amelynek a végén van felszerelve a mágneses indukciót előidező henger.

Mágnesek fémhulladékgyűjtő telepek részére

Kúpos válogató/osztályozó mágnes

Kúpos válogató/osztályozó mágnes Mágneses anyagok jelenlétét vizsgálja, ezért szokványos segédeszköze a fémhulladékgyűjtő telepek dolgozóinak.  50 cm hosszó sárgarézláncra van rögzitve. A lánc karabinerrel van felszerelve, s uzel van rögzitve a munkaruhához, uzel hatékonyabban összuegyűjti a mágneses anyagokat.A mágnes hossza 50 mm, átmérője 14 mm, tömege 36 g.

Kúpos osztályozó ingamágnes

Kúpos osztályozó ingamágnes Mágneses anyagok jelenlétét vizsgálja.  Ugyanúgy mint az egyszerű kűpmágnes ez is igen erős NdFeb neodimium mágnessel van felszerelve. A rúdra helyezése lehetővé teszi, hogy a nehezen hozzáférhető helyekről (pld járművek motorjaiból)  is kiemelje a mágneses anyagokat. Teljes hossza 160 mm, átmérője 14 mm.

Szupererős osztályozó mágnes

Szupererős osztályozó mágnesEz a tipus is igen erős NdFeb neodimium mágnessel van felszerelve. Ezért kihazsnálható nagyobb távolságokban lévő anyagok felsimerésére is.  Általában akkor használják, amikor nem mágneses anyagok közül (papir, drágafémek) közül kell kiemelni a mágneses szennyeződést.  Ezzel könnyen lelepzik a drágafémek eladása során gyakran fellépő csalásokat. Mágneses ereje 1 kN, mérete 114x72 mm, súlya 1,6 kg.

Szupererős samarium-kobalt mágnes (SmCo), erejét tekintev összevethető a fentebb emlitett szupeerős mágnes erejével. Leggfontosabb előnye a rozsdval szembeni nagyfokú ellenállóképessége. (használható vizben is).

Szupererős hagyományos UP mágnes

A hagyományos szupererős mágnes legújabb tipusa új ergonomikus karral van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű mozgathatóságát. Élvezze a kényelmes munkát vele!

Szupererős hagyományos UP mágnesA mágnes igen nagy erejét természetsen megőriztük!

Mágnes on-line árusitása

E-shpounkban gazdag kinálatból választhat

Mágnes vásárolni

Mágenses tesztelő rudak

Mágenses tesztelő rudakA mágneses tesztelő rudak az anyagokban fellelhető mágneses szennyeződések kiszúrására használható.  Igen erős NdFeb neodimum mágnessel van felszerelve A szennyeződéseket úgy távolithatjuk el, hogy a műanyag fogantyűk kiemeljük, s uzel a mágneses anyagok automatikusan lepottyannak a rudról. Tekintse meg a működését bemutató animációnkat- a mágneses tesztrúd működése.

Két tipust ajánlunk: - mágneses funkcionális hossz 140 mm

  • Átmérője 20mm , mágneses indukciója cca 5500 Gs ( a mágneses mag felületén mérve)
  • Átmérője 30mm , mágneses indukciója cca 6500 Gs ( a mágneses mag felületén mérve)

Mágnes on-line árusitása

E-shpounkban gazdag kinálatból választhat

Mágnes vásárolni

 

Mágneses seprűk

A fémhulladékgyűjtő telepek részére mágneses seprűk használatát ajánljuk., amelyeknek igen nagy hasznát vehetik a telep takaritásakor (megakadályozva autógumik defektektjeit), valamitn a vas és nem vas anyagok oszzályozásánál