Uj termékek

  1. Állványos mágneses lencsék
  2. Mágnesek SmCo prizmák és hengerek
  3. Mágneses zsebek vágás szürke
  4. Neodímium mágnes prizmák 10x7x1,5 N

 

Mágneses listák

A mágneses listákat gyors és kényelmes használata miatt irodai dokumentumok elhelyezésre hasznélják, olyan dolgok rögzitésére, melyeknek az irodákban mindig szem előtt kell lenniük.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Mágneses seprűk

Mágenses seprűk ferritmágnesekkel

Mágenses seprűk ferritmágnesekkel

A mágneses seprűk a műhelyek, üzemi csarnokok parkolók padlóin előforduló fémszennyeződések összeszedésére alkalmasak. Állítható magasságuknak köszönhetően egyenetlen felületeken is használhatók. A hátul kerekekkel felszerelt model közvetlen a gépekben vagy a falaknál nehezen hozzáférhető helyeken hatékonyak.

Mágneses seprűk neodímium mágnessel

Mágneses seprűk neofüstös mágnessel

A mágneses seprűk a műhelyek, gyártási csarnokok parkolók padlóin előforduló fémszennyeződéséek összeszedésére alkalmasak. Állítható magasságuknak köszönhetően egyenetlen felületeken is használhatók. A neodímium mágnessel felszerelt igen hatékony segédeszköz a takarításhoz.

1000 mm széles mágneses seprű

1000 mm széles mágneses seprű

Az 1000 mm széles mágneses seprű a nagyobb felületek tisztítására alkalmazható. Ezek használatával időt spórol meg és a takarítás során megakadályozza a por felkavarodását. A sperű felszereltségéhez tartozik egy segédállvány is, amely a takarítást még inkább irányíthatóbbá, hatékonyabbá teszi  a mágneses seprű.

Mágneses seprűk targoncákhoz

Mágneses seprűk targoncákhoz

A mágneses seprűt könnyen hozácsatlakoztathatja a targonca villás emelőszerkezetéhez. Nagy területeken a fémhulladékok összeszedésére használatos. A mágnes seprűvel könnyű a a manpiuláció és könnyen tisztítható is.

Gépkocsira szerelt vontatóhorogra kapcsolható mágneses seprű

Gépkocsira szerelt vontatóhorogra kapcsolható mágneses seprű

A mágneses seprű mágneses fémhulladékok összegyűjtésénél alkalmazható – lényegesen csökkenti a gumiabroncsokon keletkezett sérüléseket. Nagyon egyszerű módon rá lehet kapcsolni vontatóhoroggal felszerelt gépkocsikra, s menet közben automatikusan összegyűjti a fémrészecskéket.

Mágneses seprűk a takaritókocsikhoz

Mágneses seprűk a takaritókocsikhoz

A mágneses seprat egyszerűen hozzárögziti a takaritókocsi elejéhez vagy hátuljához. Eőlsősorban a nagy felülteken használható, segitségével megkönnyitjük a tisztitást, takaritást.

Repülőtereken használható mágneses seprű

Repülőtereken használható mágneses seprűAlkalmazásával lényegesen csökkenthető a különböző fémhulladékok előfordulása a repülőterek felületein, kifutópályáin, s lényegesen növeli a repülőtéri biztonságot. A seprű rögzítő erejét nagyon erős neodym mágnesek biztosítják be.