Permanenes terheléses mágnesek

Terheléses mágnesekA terheléses mágnest a műhelyekben és raktárakban lapos és kör formájú tárgyak mozgatására használják, ollók, prések, kalapácsok és forgácsoló gépek, fröccsöntéses formák cseréjénél.

 

 

A terheléses mágnesek előnyei

  • Terheléses mágnesekaz oldalán elhelyezkedő kar segitségével könnyen ki és bekapcsolható,
  • a mágneses ereje nem időhöz kötött,
  • teherbirása 100-1200 kg,
  • elektromos energiától független,
  • karbantartást nem igényel

Ellenálló terheléses mágnesek

Forgalmazunk továbbá olyan permanent terheléses  SmCo (samarium-kobalt) mágneseket, melyek hőellenállása a 250 Celsiu fokot is elév. Kérem érdeklődjön nálunk bővebb információkért, részletes tájékoztatást adunk erről a tipusról.

Csak certifikált, hatóságilag tesztelt mágneseket árusitunk

CertifikátTerheléses mágneseinket brünni Gépipari Kisérleti Intézet teszteli. Mielőtt forgalmazásba kerülnek, minden mágnesünk átesik hiteles terheléses és tanusitvánnyal megerősitett  hitelesitett eredményekkel rendelkezik. Valamennyi terheléses mágnesünk megfelel az Európai Parlament Tanácsa 2006/42ES előirásainak.

Rugalmas szállitási határidőket bizotsitunk

Dodací lhůta všech typů břemenových magnetů je do dvou pracovních dnů od obdržení závazné objednávky, na objednávku dodáváme také nosnost 5.000 kg.

Szaállitási határidőnk valamennyi terheléses mágnes esetében a megrendeléstől számitott két munkanap, külön megrendelésre akár  5 000 kg teherebirású tipust is biztositunk.

Mágnesek on-line árusitása

Válasszon mágnest E-shopunk kinálatunkból

Vásárolni terheléses mágnest

Anyagok letöltésre

Holtteher emeléses mágnesek tesztelése

Testovací zařízení Reviziós teszteléseket végzünk holtteher emléses mágneseken.  A reviziós tezstelések nem csupán az összes alkatrész kontrolljából áll (miközben kiemelt figyelmet forditunk az alsó érintekző felültek állapotára)  legfontosabb a szakitó próba teszt ( annak az erőnek a tesztelése, amely akkor keletkezik, amikor a mágnes és a teher elválik egymástól).

A  munkabiztonsági előirások betartása érdekében a hollteher emeléses mágnes tesztelési terhelési eredménye a háromszorásnak kellene lennie, mint amennyire a munkafolyamat során szükség van, tehát mondjuk 300 kg-os emelést csak olyan mágnessel szabad elvégezni , amely a terheléses szakitópróbája során 900 kg-os terhelést is bizotnságosan képes elvégezni. Természetesen a tesztelési kisérletekről hiteles jegyzőkönyvet, tanusitványt készitünk.

Ajánkatos valamennyi holtteher emeléses mágnes esetében évent egy reviziós kontroll vizsgálatot elvégezni.

Az ilyen tipusú mágenesek esetében ajánlatos a munkabiztonság szempontjából rednszersen bevizsgálni, kontorllteszteket vzezni, hogy elkerüljük a fölsöleges baleseteket, hogy az esetleges javitási munkakat időben el lehessen végezni, még a biztonságos üzembe helyezést megelőzően.

Szeretne letesztelni a mágnest?

Kérem forduljon hozzánk, igyekszünk exeget tenni minden kedves ügyfelünknek e téren is.

Egyezzen meg tesztelési időpontban