Rotációs- mágneses szeparátor

Kihúzható forgó mágneses szeparáló (MSVR)

Magnetický separátor výsuvný rotačníA kihúzható forgómágneses szeparáló mágneses csövekből áll, amelyek szekrényes szerkezetben vannak kivitelezve és karmantyúkkal végződnek. A mágneses csövek a tengelyre vannak erősítve és villanymotorral vannak hajtva (400V). A szeparálás során a mágneses csövek folyamatosan forognak, ezzel kisebb a kockázata annak, hogy a csiszoló anyagok megkárosítják azt, és ahogy a szeparáló megtelítődjön a rosszabban keveredő szennyeződések által.

A felülete homokfúvással kezelt (pótdíj befizetésével polírozott változatban is legyártjuk)

A mágneses szeparáló négyzet alakú karmanytúkkal végződik. Külön kérésre egyedi átmérőjű ki és beáramlási nyílásokat és különböző fajta karmantyúkat is képesek vagyunk gyártani.

A szepráló előnyei

  1. Nagyon nagy hatásfokú szeparálás
  2. 1.4301 rozsdamenetes acelból készül
  3. A forgócsöveket villanymotor hajtja
  4. A csövek csiszoló anyagok általi kopásának kockázata kisebb
  5. A mágneses csövek forgási sebessége változtatható

Milyen anyagokat képes osztályozni

  • Dudorodásra alkalmas fémek
  • Abrazivní materiály
  • Csiszoló anyagok
 

A forgó szeparáló szerkezete

A mágnesek rozsdamentes acéltokba vannak helyezve, ezzel védve vannak a szennyzeődésektől, könnyű, gyors és kényelmes a tisztításuk. A mágnescsövek a tengelyre vannak erősítve, melyet villanyomotor hajt. A szeparált anyagok mennyisége és típusa szerint a forgás sebessége változtatható.

Forgó mágneses csövek

 

Igen erős, 10.400 Gs mágneses indukcióval bíró NdFeB mágnessel van felszerelve (de külön kérésre akár 14.000 Gs erősséget is legyártunk). A kihúzható mágnes cső átmérője 30 mm,a cső falának vastagsága 0,7mm. A berendezés teljes mértékben 1.4301 rozsdamentes acélból készült.

A mágneses szeparáló tisztitása

A felfogott fémszennyeződséek tisztítása igen könnyű. A szeparáló testéből a kibiztosítás után kiemeli a mágneses csövet. Kinyitja az ajtókat és a bizotsítocsappal rögzíti azokat. A mágneses csőre ráhelyezi a gyűjtőedényt. Az utolsó lépésként a mágneses csövet a gyűjtőedénnyel együtt leemeli a a mágneses magról. A fémszennyeződések lepottyannak az edénybe, s ezzel a mágneses szeparálót ki is tisztította.

Közelebbi információk

Forduljon hozzánk. Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot