Uj termékek

 1. Állványos mágneses lencsék
 2. Mágnesek SmCo prizmák és hengerek
 3. Mágneses zsebek vágás szürke
 4. Neodímium mágnes prizmák 10x7x1,5 N

 

Mágneses listák

A mágneses listákat gyors és kényelmes használata miatt irodai dokumentumok elhelyezésre hasznélják, olyan dolgok rögzitésére, melyeknek az irodákban mindig szem előtt kell lenniük.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Rotációs- mágneses szeparátor

Kihúzható forgó mágneses szeparáló (MSVR)

Magnetický separátor výsuvný rotačníA kihúzható forgómágneses szeparáló mágneses csövekből áll, amelyek szekrényes szerkezetben vannak kivitelezve és karmantyúkkal végződnek. A mágneses csövek a tengelyre vannak erősítve és villanymotorral vannak hajtva (400V). A szeparálás során a mágneses csövek folyamatosan forognak, ezzel kisebb a kockázata annak, hogy a csiszoló anyagok megkárosítják azt, és ahogy a szeparáló megtelítődjön a rosszabban keveredő szennyeződések által. A felülete homokfúvással kezelt (pótdíj befizetésével polírozott változatban is legyártjuk)

A mágneses szeparáló négyzet alakú karmanytúkkal végződik. Külön kérésre egyedi átmérőjű ki és beáramlási nyílásokat és különböző fajta karmantyúkat is képesek vagyunk gyártani.

A szepráló előnyei

 1. Nagyon nagy hatásfokú szeparálás
 2. 1.4301 rozsdamenetes acelból készül
 3. A forgócsöveket villanymotor hajtja
 4. A csövek csiszoló anyagok általi kopásának kockázata kisebb
 5. A mágneses csövek forgási sebessége változtatható

Milyen anyagokat képes osztályozni

 • Dudorodásra alkalmas fémek
 • Abrazivní materiály
 • Csiszoló anyagok
 

A forgó szeparáló szerkezete

Forgó mágneses csövek

A mágnesek rozsdamentes acéltokba vannak helyezve, ezzel védve vannak a szennyzeődésektől, könnyű, gyors és kényelmes a tisztításuk. A mágnescsövek a tengelyre vannak erősítve, melyet villanyomotor hajt. A szeparált anyagok mennyisége és típusa szerint a forgás sebessége változtatható.

Igen erős, 10.400 Gs mágneses indukcióval bíró NdFeB mágnessel van felszerelve (de külön kérésre akár 14.000 Gs erősséget is legyártunk). A kihúzható mágnes cső átmérője 30 mm,a cső falának vastagsága 0,7mm. A berendezés teljes mértékben 1.4301 rozsdamentes acélból készült.

A mágneses szeparáló tisztitása

A felfogott fémszennyeződséek tisztítása igen könnyű. A szeparáló testéből a kibiztosítás után kiemeli a mágneses csövet. Kinyitja az ajtókat és a bizotsítocsappal rögzíti azokat. A mágneses csőre ráhelyezi a gyűjtőedényt. Az utolsó lépésként a mágneses csövet a gyűjtőedénnyel együtt leemeli a a mágneses magról. A fémszennyeződések lepottyannak az edénybe, s ezzel a mágneses szeparálót ki is tisztította.

Közelebbi információk

Forduljon hozzánk. Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot