Klip mágnes

Klip mágnesekA klip mágnesek nagyon erős NdFeB mágnesek, melyek a megrongálódástól gumiburkolattal  védettek.

A klip mágnesek felhasználási lehetőségei

Ezek a mágnesek kiválóan alkalmazhatóak két egymástól független tárgy egymáshoz rögzítésére (pl. zsanérok, kilincsek stb.), továbbá hasznosak műhelyekben és raktárakban, mivel segítségükkel  saját rögzítési rendszerek alakíthatóak ki szerszámokhoz, késekhez, méterekhez. A klip mágnesek 17 N (cca 1,7 kg) erővel vonzzák egymást!

Öntapadó mágnesek

Klip mágnesek Szorító mágnesek használatakor saját öntapadóréteggel ellátott mágnest rendeljen az egyszerű és jó tapadás érdekében nem teljesen egyenletes felületek esetében.

A klip mágnesek méretei

  • átmérő – 15 mm,
  • magasséga 5 mm,
  • a gumiboritás mérete: 40 x 20 mm

Mágnesek on-line árusítása

E-shopunkban igen gazdag kinálatból választhatnak

Mágnest vásárolni

 

Tovébbi mágnesek

Neodímium mágnes NdFeB

Neodímium mágnes NdFeB

Az NdFeB neodímium mágnesek manapság a legerősebb tartós magnesfajták. Ezeknek a mágneseknek kis méretekben is igen jelentős az erejük.

Szamarium mágnes SmCo

Szamarium mágnes SmCo

Az SmCo szamarium mágnesek a legerősebb mágnesfajták egyike. Legjelentősebb tulajdonsága a rendkívül jó hőellenállása, amely elérheti akár a 300 Celsiust is.

AlNiCo mágnes

AlNiCo mágnes

Az AlNiCo mágnes az egyik legerősebb típusú mágnes. Legfőbb előnye a nagy hőellenállás, amely elérheti akár az 525 °C –t is.

Ferrit mágnes

Ferrit mágnes

A ferrit mágnes a hagyományos fekete mágnes. A gyártási - eljárási eltérések alapján megkülönböztethetünk izotrópos (gyengébb) és anizotrópos (erősebb) típusút.

Irodai mágnes

Irodai mágnes

Ezek a mágnesek rendkívül hasznosak irodákban, iskolákban , háztartásokban. Színeseket és gyakrabban használt ferrit típust is forgalmazunk.

Bevonattal ellátott mágnes

Bevonattal ellátott mágnes

Ezek a mágnesek vékony pvc-bevonattal rendelkeznek, így nincsenek éles határvonalaik, ezért a rögzített anyagot nem szennyezi be és nem is rongálja meg.

Vízálló gumírozott neodímium mágnes

Vízálló gumírozott neodímium mágnes

Ezek a neodímium mágnesek teljes egészében gumival vannak befedve, ami a követlkező előnyöket nyújtja használatuk során : vízállóság, valamint a karcolás elleni védelem.