Mágneses szalagok

Öntapadós mágneses szalagok

Öntapadós mágneses szalagokA megfelelő méretű darab levágása valamint a védőréteg eltávolitása után a mágneses szalagot bármilyen tárgyra ráhelyezheti, ezt a tárgyat aztán mágneses felületer rögzitheti, pld, mágneses táblára, hűtőre stb. A 3M cégnek köszönhetően ezek a mágneses szalagok igen erős mágnessel vannak felszerelve.

 

A mágneses szalagok méretei

A mágneses szalagok 100 méteres tekerecsekben vannak csomagolva. Általában 15,25,50 mm széles és 1,6 mm vagy 2 mm vastag szalagokat forgalmazunk. Tetszés szerinti méternyi szalag megvásárolható.

Színes mágneses szalagok

Színes mágneses szalagokMiután le lett nyírva, vagy levágva a használathoz szükséges színes mágneses szalag, azt bármilyen fém alapra el lehet helyezni, pld. hirdetőtáblára, hűtőszekrényre vagy polcra. Színes mágneses szalaggal lehet jelölni például egy fémtáblán a gyártási folyamat fázisait, vagypedig bárminemű más folyamatábra egyes elemeit.

A mágneses szalagok méretei

A színes mágneses szalagok 10 méter hosszú tekercsekben vannak csomagolva. Állandó kínálatunkban szerepelnek a 10, 20, 30, 40, 50 mm szélességű, 0,6 mm vastagságú szalagok. Vásárlásnál nincs korlátozva a szalagméret hosszúsága. Árainkatfolyóméterben határozzuk meg.

Mágneses szalagok on-line árusítása

E-shpounkban gazdag kinálatból választhat

Vásárolni mágneses szalagok

 

 

Mágneses tulajdonságai

Remanencia (Br)Koercivtás (Hcb)Belső koercivitás (Hcj)Max. energetikai összeg (BH max)
GsOeOeMGOe
1550 - 1800 1100-1500 2000-2800 0.5-0.65

Egyéb kapcsolódó mágneses termékek

Mágneses fóliákMágneses fóliák
A mágnesfóliákat különféle színben és méretben gyártjuk. Reklámhordozóként alkalmazhatók, könnyen vághatók méretr ollóval.

 

Mágneses zsebekMágneses zsebek
A mágeses zsebek raktárban használhatók, a raktárkészlet egyes polcainak megjelölésére, vagy a különféle gyártási folyamatok megjelölésére.

 

MágnestűzőkMágnestűzők
A mágnestűzőket leggyakrabban a raktárkészleteknél az egyes polcok megjelölésére használják, akárcsak az ajtótokok megjelölésére.

 

Mágneses papír Mágneses fotopapír
A mágneses fotopapír A4-es formátumú, és tintás vagy lézernyomtatóval is fenntartások nélkül nyomtathat rá.