Termékek

MENÜ

Mágnes

Szeretnék átlépni a webáruházba

Neodímium mágnes NdFeB

Az NdFeB neodímium mágnesek manapság a legerősebb tartós magnesfajták. Ezeknek a mágneseknek kis méretekben is igen jelentős az erejük.

Szamarium mágnes SmCo

Az SmCo szamarium mágnesek a legerősebb mágnesfajták egyike. Legjelentősebb tulajdonsága a rendkívül jó hőellenállása, amely elérheti akár a 300 Celsiust is.

AlNiCo mágnes

Az AlNiCo mágnes az egyik legerősebb típusú mágnes. Legfőbb előnye a nagy hőellenállás, amely elérheti akár az 525 °C –t is.

Ferrit mágnes

A ferrit mágnes a hagyományos fekete mágnes. A gyártási - eljárási eltérések alapján megkülönböztethetünk izotrópos (gyengébb) és anizotrópos (erősebb) típusút.

Irodai mágnes

Ezek a mágnesek rendkívül hasznosak irodákban, iskolákban , háztartásokban. Színeseket és gyakrabban használt ferrit típust is forgalmazunk.

Bevonattal ellátott mágnes

Ezek a mágnesek vékony pvc-bevonattal rendelkeznek, így nincsenek éles határvonalaik, ezért a rögzített anyagot nem szennyezi be és nem is rongálja meg.

Mágneses állatkák

Mágneses táblákra és hűtőszekrényekre rögzített kisebb, gyerekeknek készült képek rögzitésekor alkalmazhatók, nem keltenek olyan rideg benyomást, mint a klasszikus mágnesek.

Klip mágnes

Ezek a nagyon erős NdFeB neodímium mágnesek gumi bevonattal vannak ellátva, a gumibevonat megóvja a mágnest a szennyeződéstől és egyéb megrongálódástól.

Vízálló gumírozott neodímium mágnes

Ezek a neodímium mágnesek teljes egészében gumival vannak befedve, ami a követlkező előnyöket nyújtja használatuk során : vízállóság, valamint a karcolás elleni védelem.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram