Mágnes

Neodímium mágnes NdFeB

Neodímium mágnesek NdFeB

Az NdFeB neodímium mágnesek manapság a legerősebb tartós magnesfajták. Ezeknek a mágneseknek kis méretekben is igen jelentős az erejük.

Szamarium mágnes SmCo

Szamarium mágnesek SmCo

Az SmCo szamarium mágnesek a legerősebb mágnesfajták egyike. Legjelentősebb tulajdonsága a rendkívül jó hőellenállása, amely elérheti akár a 300 Celsiust is.

AlNiCo mágnes

AlNiCo mágnesek

Az AlNiCo mágnes az egyik legerősebb típusú mágnes. Legfőbb előnye a nagy hőellenállás, amely elérheti akár az 525 °C –t is.

Ferrit mágnes

Ferrit mágnesek

A ferrit mágnes a hagyományos fekete mágnes. A gyártási - eljárási eltérések alapján megkülönböztethetünk izotrópos (gyengébb) és anizotrópos (erősebb) típusút.

Irodai mágnes

Irodai mágnesek

Ezek a mágnesek rendkívül hasznosak irodákban, iskolákban , háztartásokban. Színeseket és gyakrabban használt ferrit típust is forgalmazunk.

Bevonattal ellátott mágnes

Speciálisan megmunkált mágnesek

Ezek a mágnesek vékony pvc-bevonattal rendelkeznek, így nincsenek éles határvonalaik, ezért a rögzített anyagot nem szennyezi be és nem is rongálja meg.

Mágneses állatkák

Famágnesek

Mágneses táblákra és hűtőszekrényekre rögzített kisebb, gyerekeknek készült képek rögzitésekor alkalmazhatók, nem keltenek olyan rideg benyomást, mint a klasszikus mágnesek.

Klip mágnes

Klipmágnesek

Ezek a nagyon erős NdFeB neodímium mágnesek gumi bevonattal vannak ellátva, a gumibevonat megóvja a mágnest a szennyeződéstől és egyéb megrongálódástól.

Vízálló gumírozott neodímium mágnes

Vízálló gumírozott neodímium mágnesek

Ezek a neodímium mágnesek teljes egészében gumival vannak befedve, ami a követlkező előnyöket nyújtja használatuk során : vízállóság, valamint a karcolás elleni védelem.