Iskolai mágnesek

Ajánlatunkban külonböző iskolai mágnesek szerepelnek. Lehet választani klasszikus fekete iskolai mágnesekből, színes mágnesekből, mágnesekből műanyag, vagy fém tokban, s továbbá mágneses számokból. 

 

Iskolai mágnesek
Iskolai mágnesek

 

A mágneses számok a kisiskolások számára nagyon nagy segítséget jelentenek, hiszen játszva elsajátítják az alapfokú matematikai műveletek megoldását.

A ferrit mágneseket, mint a klasszikus fekete iskolai mágneseket mindnyájan ismerjük. Alkalmasak különféle megjegyzések, képek stb. feltevésére mágneses táblára, vagypedig faliújságra. 

A színes mágneseket öt alapszínben tudunk felajánlani készletünkből. A színes  mágnesek előnye, hogy szélei nem élesek, nem karcolják meg a felfogott tárgyat, vagy magát a táblát (faliújságot) és azt nem piszkolja.  

Választani lehet mágnesekből műgyag tokban. Ezek nagyon erős irodai mágnesek, műanyag tokban elhelyezve. Ezek a mágnesek megtartanak akár 25 ív,  A4 formátumú lapot. 

A fém tokban elhelyezett mágnesek szintén nagyon erősek, s megtartanak 15 ív A4 formátumú lapot. Mivelhogy ergonometrikus formatervezésüek, a manipuláció során   használata szinte kellemes, kényelmes. A fém tok egyrészt a mágnest védi, másrészt nem sérül meg olyan könnyen. Ezek a mágnesek arany és ezüst kivitelezésben  vannak legyártva. 

 

Iskolai mágnesek online

Webáruházunkban biztosan tud választani

Iskolai mágnesek