Próbálja ki az indukciós szeparátort nem mágneses fémek szétválasztásánál (Eddy current separator)!

Szeretné bebiztosítani a nem mágneses fémek (pld.alumínium vagy réz) szétválasztását a nem fém anyagoktól? Szeretné kipróbálni, hogy hogyan működik a nem mágneses fémek szétválasztásánál az indukciós szeparátor? Használja ki az alkalmat és próbálja ki a mi tesztelő berendezésünkön, hogy milyen előnyöket rejt magában az általunk felkinált termékcsaládba tartozó szeparátor!

Ingyen kipróbálhatja az Ön által kívánt anyagok szétválasztását, amit természetesen képesek vagyunk pontosan ledokumentálni. Meggyőzödhet róla, hogy a Magsy termékek és berendezések pontosan azt tudják nyújtani, amire Önnek szüksége van!  

Próbálja ki az indukciós szeparátort nem mágneses fémek  szétválasztásánál (Eddy current separator)!
Próbálja ki az indukciós szeparátort nem mágneses fémek szétválasztásánál (Eddy current separator)!

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba, s győzödjön meg saját szemével, hogy milyen előnyökkel jár az általunk felkinált berendezések és termékek használata, vagy csupán elég egy mintaanyag elküldése, amit feldolgozunk, s az eredményt Önnel közöljük.

A Magsy mágneses szeparátorok kitünő eredményeket mutatnak fel a különböző anyagok szétválasztása során. Az eredmények, amiket ki tudunk mutatni,  lehetővé teszik számunkra bárminemű tesztelési folyamat elvégzésének lehetővé tételét vásárlóink számára!

A nem mágneses fémek kiválasztásánál használt indukciós szeparátor (Eddy current separator) a hulladékok feldolgozása során pótolhatatlan szerepet játszik.

Feltétlenül be kell biztosítani, hogy az indukciós szeparátorba semmiféle mágneses fém ne kerüljön (az indukciós henger megsérül). Ebből az okból kifolyólag

javasoljuk, hogy a mágneses fémek szétválasztása végett a legmegfelelőbb tipusú szeparátort válassza ki.

 

Úgy gondolja, hogy ez a szétválasztó megfelel-e az elvárásianak?

Olvasson további részleteket a szeparálóról, vagy kérdezzen meg bennünket, szívesen segítünk a megfelelő típus kiválasztásában.

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot