Nyilatkozat az elérhetőségről

Alapinformációk

Ez a weboldal minden tekintetben megfelel a Blind Friendly Web, WCAG 1.0 metódusai alapján a 365/2000 Sb. o ISVS , a 81/2006 és a 64/2008 Sb törvényekben megfogalmazott követelményeknek, amelyek az egészségügyileg hátrányos helyzetű személyek adataival való komunikáció módját irja elő.

A weboldal tartalma

A web oldal betűtípusa és nagysága változtatható, kicsinyíthető vagy nagyítható az internetes kereső segítségével, ha változtatni akar a betű nagyságán a Mutat –szövegnagyság menuajánlatban ezt megteheti

A web bármelyik tartalomrésze hirearchikusan van elrendezve. Azzal kapcsolatban hogy a hierarchikus rendszerben éppen hol tartózkodik, az aprólékos navigáció részben kaphat tájékoztatást (Itt tartózkodik)

A webszerkezet minden egyes oldalának kivonata könnyedén áttekinthető a webtérkép segítségével

Billenytűs rövidítések (accesskeys)

Ha kevésbé fejlett formátozóval keresgél a neten, segítségére lehetnek a következő billenytűk:

Ajánlott bővített keresők

Ez a web tartalmazhat információkat (dokumentumokat), PDF, DOC, XLS vagy PPT formátumokban. Ezen specifikus formátumok lehetővé teszik, hogy megőrizzük az eredeti tipográfiát, azokat, amelyek XHTML formátumban nem elérhetők

  • A PDF formátumok megtekintéséhez ingyen letölthető az Acrobat Reader .
  • A DOC, XLS és PPT formátumok megketkintéséhez ingyen letölthetők a megfeleő programok.

Kapcsolat

Amennyiben gondja akad a hozzáféréssel web tartalmát és funkcióját illetően, kérem vegye fel a kpacsolatot a webmesterrel.