Mágneses manipulációs rudak

Mágneses manipulációs rúd MMT 20 x 6

Mágneses manipulációs rúd MMT 20 x 6Ezt a rudatnem csak pléhlemezek mozgatására  használják.. Megkönnyíti és felgyorsítja a plélemezek présekbe való mozgatását és onnan való kihúzását. Ezzel csökkenti a kézsérülések veszélyét, a kéz nem kerülhet a pléh sajtoló feje alá.. Ez a rúd fel van szerelve egy nagyon erős neodímium NdFeB mágnessel, melnyek  átmérője 20 mm.

Mágneses manipulációs rúd MMT 20 x 6Ez a rúd könnyű tárgyak mozgatására alkalams. A nehezebb tárgyak kezelése előnyös egy másik tipusú mágneses rúd , az MMT 40 x 8 tipus, amelyet az alábbiakban ismertetünk.

Mágneses manipulációs rúd MMT 40 x 8

Mágneses manipulációs rúd MMT 40 x 8Ez különösen alkalmas rúd  a pléhkivágások kezelésére, mert fel van  szerelve egy nagyon erős és nagy méretű mágnessel (átmérő 40 mm), ez a rúd alkalmazható nehezebb termékek esetében.

Manipulációs mágneses rudak SmCo mágnessel

Mágneses manipulációs rúd MMT 40 x 8A magas hőmérsékletű tárgyak mozgatására nagyfokú hőellenállásal rendelkező SmCo mágnesekkel felszerelt manipulációs mágnesrudakat fejlesztettünk ki. Ezek közel olyan erősséggel bírnak , mint a NdFeB mágnesek, csakhogy ezek hőellenállásuk akár 350 Celsius is lehet!

Manipulációs segédeszközök on-line vásárlása

E-shpounkban gazdag kinálatból választhat

Vásároljon mágneses manipulációs rudak

További  manipulációs segédeszközök, melyek megkönnyítik az Önök munkáját

Mágneses szögmérő Mágneses szögmérő
A mágneses szögmérő a különféle profilhegesztések során jelentős időt takarít meg. Hegesztéskor 45 fokban, derékszögben és egyenesen is használható.

 

Kézi pléhmanipulátorKézi pléhmanipulátor
A kézi pléhmanipulátor a fémmumnkálatokat könnyíti meg. A pléheket segítségével könnyen tolhatók, forgathatók  és akárhogy máshogy mozgathatók.

 

Magnetický přenašeč plechů

Mágneses pléhszállítók
A mágneses pléhszállitók megkönnyítik a pléhtáblák szállítását és az ezzel kapcsolatos munkákat lénygesen biztonságosabbá teszik.

 

Mágneses zsetongyűjtőMágneses zsetongyűjtő
A kézi mágneses zsetongyűjtő a fémmegmunkáló és lakatosműhelyekben keletkező fémszennyeződések összegyűjtésére használatos.

 

Kézi mágnesKézi mágnes
A kézimágnes megkönnyíti a fémmunkálatokat. Széles körben hatékony főként a prések területén.

 

Mágneses fémtisztítóMágneses lemezválasztó
A mágneses tisztító az egymásrapakolt fémlemezek problémamentes szétválasztására szolgál.

 

Rúdmágnes galvanizálók részére

Rúdmágnes galvanizálók részére
A rúdmágnesek a galvanizálók és lakkozók részére hatékony segédeszközök az alkatrészek tartályból való kiemelésekor.