Mágneses rúd (MT)

Mágneses rúd (MT)A 25 és 30 mm átmérőjű mágneses rudak igen erős NdFeB vannak mágnessel felszerelve. A cső vékony védőfalának köszönhetően a mágneses erő a felszínén elérheti a 6 300 - 8 900 G erősséget. Ezek segítségével tetszőleges mágneses szeparálót állíthatnak össze saját maguk.

Termék raktáron van,azonnal leszállitható.
MÁGNESE RUDAKAT VÁSÁROLNI

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

A mágneses rudak felhasználási lehetőségei

Mágneses rudakA mágneses rudat a belevésett menete segítségével tetszőleges hordozóra egyszerűen csak ráacsavarja és így nyomást idéz elő a mágneses szitán. A feljavított verziót rozsdamentes acélcsövekbe is el lehet helyezni  a tisztításuk miatt. A csőből való kiemelést követően a fémek kipotyognak belőle, de ugyanakkor  a mágneses ereje lényegesen csökken.

Mágnesek textilfilterekhez (MTF)

Mágnesek textilfilterekhezEzt a tipusú mágneses szeparálót igen erős NdFeB mágnessel szereltük fel, amelnyek köszönhetően a szeparáció igen hatékony. Ezt a szeparáó az anyagfilterbe kell helyezni, igy a filtráció hatékonysága jelentősen növekszik és ugyancsak hoszabodik a filter élettartama.

A textilfilteres szeparáló összetétetele

Ez a mágneses szeparálóeg vag két mágneses rúdból és a rozsdamenetes acélhordozóból áll, amleybe a rudak be vannak helyezve. Ez az egész berendezés aztán behelyezhendő a karos anyagos filterbe. Jelentős mértékben egyszerűsitettük a mágnesek és a rudak összeszerelését, igy az nem igényel külön csavarozást.

Az anyagos filterek önmagukban 20 μm-nél nagyobb  nagyságú fémszennyeződéseket képsek kiszűrni, a mi berendezésünk a laboratóriumi viszgálatok alapján akár már 1,5 μm  nagyságú fémszennyzeződést is kiszűr.

A mágnes előnyei a szövetfilterekben

  • 1,5 μm  nagyságú fémszennyzeződést is kiszűr.
  • meghosszabbitja a filter élettartamát.
  • magas hatásfokú filtráció
  • az Önök igényeihez alakitható
  • igen könnyű a tisztitása a csiszolással kezelt rúdfelületnek köszönhetően
  • biztonsági áthidaló a mágneses rudak között - csökkentett balesteveszély-kockázat

Termék raktáron van,azonnal leszállitható.
MÁGNESEK TEXTILFILTEREKHEZ VÁSÁROLNI

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

Az ipari texitlfilteres mágnes használata

  • Ezt a mágneses berendenzést sikeresen alkalmaztuk élelmiszeripari és gépipari céllal
  • Tapszatalataink szerint ez a roszdamnetes acélhordozóba ágyazott mágnesrúd a forhaglaomban lévő anygfilterek túlnyomó többségénel alkalmazható
  • A már meglévő anyagfilterek működésének hatékonyságát szolgálja
  • A karos textilfilterekhez szolgáló mágneseinket kikölcsönozve kipróbálhatja

Milyen anyagokat képes szétválogatni

  • Igen finom fémszennyeződésket kiszűri a folyadékokból

A filiteres mágnesek tisztitása

A textilfilteres mágnes tisztitásaA mágneses rudakat felületi kezeléssel gyártjuk, ami jelentősen megkönnyit a tisztitásukat. Ezt segitik továbbá a rudak nem mágneses végei, ezért könnyű róluk letörölni a fémszennyeződéseket.

  1. A gyűrűt kihúzásával húzza ki a csapot a mágneses rúdból (a csap rugós, így ott tartja mágneses rudat a kívánt helyen)
  2. Mágneses rudat mozditsa ki a csapból a rozsdamentes acélhordozó alján. Most már könnyen megtisztítható a fémszennyeződésektől.
  3. A textilfilteres mágnes tisztitásaVisszahelyezés - Helyezze vissza a mágneses rudat a csapra a rozsdamentes acélhordozó  alján és húzza ki a gyűrűvel a felső csapra, és helyezze be a mágneses rudat. A csap illeszkedik a lyukra a mágneses rud tetején és rúd igy bebiztositódik rozsdamentes acélhordozóba.

Letölthető fájlok