Automatikus tisztításu mágneses szeparálók száraz keverékekhez

Kétoldalú mágneses szeparáló száraz keverékekhez (MSV PO)

Kétoldalú mágneses szeparáló száraz keverékekhezAz a utomata tisztítású mágneses szeparáló a száraz kevrékeben fellelehető fémszennyeződések elválasztásra készült. Három típust kínálunk 250x250, 400x400 és 500x500 beáramlási méretben. , 150/ó kapacitással

 A mágneses szeparáló tisztítása

Kétoldalú mágneses szeparáló száraz keverékekhezAz automata tisztítás elve az, hogy az anyag állandóan a mágneses szepráló közepén áramlik, egy bizonyos intervallumban a fémszennyeződések vagy a jobb vagy a bal odalon kerülnek kiválasztásra a kiáramlón át (LSD animách lejjebb). Nagy előnye, hogy a tisztításkor nem kell megszakítani az anyag áramlását.

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

Animáció a kétoldalú szepráló tisztításáról

Princip čištění

Egyoldalú mágneses szeparáló száraz keverékekhez (MSV PO J)

Egyoldalú mágneses szeparáló száraz keverékekhezEz a mágneses szepráló a mágneses fémszennyeződések kiválasztásra szolgál. Igen erős neodímium mágnessel van felszerelve. A különleges tisztítási eljárásnak köszönhetően a mágneses csövekkel 5 mm-nél nagyobb , olyan fémszennyeződséket is ki lehet választani a keverékből, amyle a kétoldalú szeparálót már megrongálhatnák.  Nem elhanyagolható a szerkezet kis helyigénye sem.

A mágneses szeparáló tisztítása

Egyoldalú mágneses szeparáló száraz keverékekhezEnnél a típusnál az automata tisztítás azon az elven működik, a hogy az anyag a mágneses szeparáló oldalán szóródik ki es bizonyos időintervallumokban a fémszennyeződéseket felfogják , s a mágnes és a másik odalon szórja ki a kiáramlón át. A mágneses csövet úgy tisztítják, a rozsdamentes acélcsövet elmozdítják, s így a fémszennyeződések az oldal kiáramlóba vannak kiszórva.

 

 

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ezt a terméket cégünk fejlesztette ki, s gyártja. Szerelési munkálatokat, s szerviz szolgáltatását cégünk képzett szakemberei biztosítják be.

Az egyoldalú, száraz keverékekre szolgáló szeparáló tisztításának animációja

Princip čištění

 

 

 

 

 

 

Egyoldalú mágneses szeparáló száraz keverékekhezMindkét típus FESTO gumielemek segítségével van működtetve és a tisztítását SIEMENS elektronikus rendszer ellenőrzi. Az irányitórendszer az üzemelés teljes idején ráköthető a szeparálóra.

 
-->

Tovébbi száraz keverékek kézi tisztitású szeparálója

Mágneslemezes szeparálók
Mágneslemezes szeparálókEz a lemezes szeparáló a könnyen áthatolható, rosszabb ömleszthetőségű, nagyobb részecskemérettel rendelkező hulladékok felfogására alkalmas, amelyek nem jutnának át a mágneses szűrőrácson folyamatosan.

Mágneses lemezek
Mágneslemezek szállítoszalagok föléA mágneslemezek a kis mennyiségű, könnyen áthatolható mágneses szennyeződések szeparálására szolgálnak.

Mágneses szeparálók szállítoszalagok fölé
Fémkiválalsztó mágneses szeparálók szállítoszalagok föléA szállítószalagok fölötti mágneslemezek a nagyobb méretű fémszennyeződések kiválasztására szolgálnak. Gyártunk kézi és automatikus tisztítású változatot is.

Mágneses dobok

Mágneses dob A mágneses dob a száraz keverékekben előforduló fémhulladékok (színesfémek, műanyag granulátumok, hulladékkeverékek) kiszűrésére alkalmas.

Mágneses hengerek
Mágneses hengerekA mágneses henger a száraz keverékekben előforduló fémhulladékok  kiszűrésére alkalmas. A mágneses henger helyettesíti a szállítószalag záróhengerét.

Mágneses rudak
Mágneses rudakA védőcső vékony falának köszönhetően a mágnescső felszínén 6 300 - 8 900 G mágneses erő érhető el!

Mágnesek fröccsöntőgép tölcsérébe
Mágnesek műanyag-öntetvény tartályokhozEzek a mágnes fajták elsősorban a műanyagiparban  hasznosíthatók, regranulált vagy zúzott műanyagkeverékek esetében, mert ezekből a mágnes képes az igen finom fémhulladékokat is kiszűrni.