Rólunk

A mi elvünk, hogy csak is min- őséges termékeket gyártsunk, olyanokat, melyek veresnyké- pesek és az Önök maxi- mális megelégedésére szolgálnak.

Fióktelepek MAGSY

Fokozatoan üzembe helyeztünk fiókcégeket Németországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Romániában, USA más országokban is.

Tanusítványok

Granatáljuk, hogy kizárólag elsőosztályú alapanyagból gyárutnk, termékeink megfelelnek a legigényesebb minőségi követeleményeknek is.

Az E-shop kereskedelmi feltételei

Mielőtt megrendelné valamilyen termékünket, kérjük olvassa el kereskedelmi feltételeinket.

Mágnesek tesztelése

Kérésre végzünk mégneserősség és mágneses indukció mérését is, bármilyen tipuj mágnesrem, mágneslencsére, holtteher emeléses vagy bármiylen más tipusúr štve.

Miért érdemes együtműködni a Magsy kft-vel?

Minőségi tanusítvánnyal ellátott mágneseket és mágneses szűrőberendezésket forgalmazunk

2006. augusztus 10-e óta ISO 9001 tanusítvánnyal rendelkezünk. Biztosítjuk Önöket, hogy kizárólag elsőosztályú alapanyagokkal dolgozunk, termékeink kiváló minőségűek, tiszta környezetben gyártunk kiválóan képzett szakemberek szakértelmével, minden egyes gyártásról részletes dokumentációt vezetünk.

Kizárólag Csehországban gyártunk

Mi kizárólag a képzett szakembereink (fémmemgmunkálóink, eszetrgályosiank, frézálóink és hegesztőink) ügyességére, szakmai fortélyiara hagyatkozunk, célunk, hogy csakis kiváló minőségű termékeket gyártsunk, olyanok, amelyek versenyképesek és az Önök elvárásianak tökéletesen megfeleljenek.

Saját konstrukciós-megmunkálási és kutatási-fejlesztési részlegünk is van

Meggyőződésünk, hogy a folyamatos fejlődés a helyes út a versenyképesség megőrzése érdekében. Ezért hagyatkozunk saját fejlesztési-kutatási részlegünkre, amely tapasztalt és motivált munkatársakból áll. Így aztán képesek vagyunk olyan termékeket előállítani, amelyek az Önök elvárásainak megfelelnek.

Európa-szerte több fiókcéget is üzemeltetünk

Hogy minél gyorsabban tudjunk regálni az Önök igényeit kielégitve, fokozatosan nyitottunk leányvállalatokat Németországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Romániában és USA. Több más európai országban van kereskedelmi kirendeltségünk.

Mágneseket és más termékekek forgalmazunk világszerte

Büszkék vagyunk arra, hogy a nemeztközi piacokon is sikeresek vagyunk. Képesek vagyunk a legigényesebb ügyfeleink kéréseit is teljesíteni. Ugyanakkor elköteleztük magunkat, hogy csakis minőségileg nagyon magas színvonalú termékeket gyártunk.

2000 óta vagyunk a piacon

A Magsy kft 2000 novemberében alakult meg. Egyetlen cégalapító és cégtulajdonos: Jiří Němeček. Eredetileg kis cégnek indult néhány munkatárssal, majd fokozatosan fejlődött több tíz munkatársat számláló sikeres, stabil hátterű sikeres vállalattá. 2011 évvége óta új székhelyen működik a cég, amely megfelelő kényelmet és hatákonyságot biztosít a termékek előállításakor.

Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Fióktelepek Magsy, s. r. o.

Hogy minél gyorsabban tudjunk regálni az Önök igényeit kielégitve, fokozatosan nyitottunk leányvállalatokat Németországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Romániában és USA.

Több más európai országban van kereskedelmi kirendeltségünk

Česká republika

MAGSY, s.r.o.
Holešovská 457
763 16 Fryšták
tel.: +420 577 220 497
www.magsy.cz

Slovensko

MAGSY SK, s.r.o.
ulica 1. mája 882/46
020 25 Púchov
tel.: +421 424 353 266
www.magsy.sk

Polska

Magsy Sp. z o.o.
ul. Nakielska 35
42-600 Tarnowskie Góry
tel.: +48 32 768 34 56
www.magsy.pl

Deutschland

MAGSY GmbH
Langer Kornweg 28
65451 Kelsterbach
tel.: +49 (0) 6107 985 67 25
www.magsy.eu

Bulgaria

Magsy Bulgaria EOOD
ul. Kjustendil 21
Sofia 1609
tел.: +359 2 859 9658
www.magsy.bg

România

S.C. MAGSY RO S.R.L.
Ferma 8
417331 Homorog, jud. Bihor
tel.: +4 0259 372 321
www.magsy.ro

Россия

ООО «МАГСИ»
Проезд Автоматики 10/3, офис 1
460048, г. Оренбург
+79 867 945 3911
www.magnity-magsy.ru

United States

MAGSY, INC.
12121 Wilshire Boulevard, Suite 525
Los Angeles, CA 90025
tel.: +1 619 488 1743
fax: +1 619 488 1937
www.magsy.us

Tanusítványok

ISO 9001

Úgy gondoljukl, hogy kizárólag elsőosztályú minőséggel bíró alapanyagokból készült minőséges termékek esélyesek a sikerre. Ezért is kaptuk meg 2006. augusztus 10-én az    ISO 9001-es tanusítványt

 

A Brünni Gépeszeti Kisérletezési Intézet tanusitványaA Brünni Gépeszeti Kisérletezési Intézet tanusitványa

Teherbíró mágneseinket a brünni Gépészeti Kiséerletezési Intézet tesztelte. Minden egyes terheléses mágnes termékünket leteszteljük és terhelési tanusítvánnyal látunk el, mielőtt forgalomba hazuk azokat. Valamennyi terheléses mágnesünk megfelel Az Európai Parlament  Tanácsa által előírtaknak a 2006/42/ES –es határozatban fogalaltak alapján.

Tesztelési jegyzőkönyv

Tesztelési jegyzőkönyvMindegyik mágneses szeparálóhoz tesztelési jegyzőkönyvet csatolunk, amely igazolja, hogy a szeparáló milyen eredményeket ért el a mágneses indukció és a szakítópróba során.  A mágneses indukciós tesztelést gaussméter segítségével végezzük,  a szakítópróbát pedig a TZM2-es típusú tesztelő berendezéssel a jegyzőkönyvben leírt módszerek alapján

 

Környzetbarát módon viselkedünk

Certifikát EKO-KOMAz EKO-KOM rendszer tagjaként a törvényben előírtaknak megfelelően a csomagoláskor keleltkező hulladékot visszavásároljuk. Figyelünk arra is, hogy a gyártás folyamán ne keletkezzenek fölöslegesen a környzetet terhelő káros anyagok.