Miért érdemes együtműködni a Magsy kft-vel?

Minőségi tanusítvánnyal ellátott mágneseket és mágneses szűrőberendezésket forgalmazunk

2006. augusztus 10-e óta ISO 9001 tanusítvánnyal rendelkezünk. Biztosítjuk Önöket, hogy kizárólag elsőosztályú alapanyagokkal dolgozunk, termékeink kiváló minőségűek, tiszta környezetben gyártunk kiválóan képzett szakemberek szakértelmével, minden egyes gyártásról részletes dokumentációt vezetünk

Kizárólag Csehországban gyártunk

Kizárólag Csehországban gyártunkMi kizárólag a képzett szakembereink (fémmemgmunkálóink, eszetrgályosiank, frézálóink és hegesztőink) ügyességére, szakmai fortélyiara hagyatkozunk, célunk, hogy csakis kiváló minőségű termékeket gyártsunk, olyanok, amelyek versenyképesek és az Önök elvárásianak tökéletesen megfeleljenek.

Európa-szerte több fiókcéget is üzemeltetünk

Hogy minél gyorsabban tudjunk regálni az Önök igényeit kielégítve, fokozatosan nyitottunk leányvállalatokat Lengyelországban, Szlovákiában, Bulgáriában, és több más európai országban van kereskedelmi kirendeltségünk.

2000 óta vagyunk a piacon

A Magsy kft 2000 novemberében alakult meg. Egyetlen cégalapító és cégtulajdonos:  Jiří Němeček. Eredetileg kis cégnek indult néhány munkatárssal, majd fokozatosan fejlődött több tíz munkatársat számláló sikeres, stabil hátterű sikeres vállalattá.  2011 évvége óta új székhelyen működik a cég, amely megfelelő kényelmet és hatákonyságot biztosít a termékek előállításakor.

Mágneseket és más termékekek forgalmazunk világszerte

Büszkék vagyunk arra, hogy a nemeztközi piacokon is sikeresek vagyunk. Képesek vagyunk a legigényesebb ügyfeleink kéréseit is teljesíteni. Ugyanakkor elköteleztük magunkat, hogy csakis minőségileg nagyon magas színvonalú termékeket gyártunk.

Saját konstrukciós-megmunkálási és kutatási-fejlesztési részlegünk is van

Meggyőződésünk, hogy a folyamatos fejlődés a helyes út a versenyképesség megőrzése érdekében. Ezért hagyatkozunk saját fejlesztési-kutatási részlegünkre, amely tapasztalt és motivált munkatársakból áll. Így aztán képesek vagyunk olyan termékeket előállítani, amelyek az Önök elvárásainak  megfelelnek.

Közelebbi információk

Forduljon hozzánk. Minden kedves ügyfelünknek rendelkezésére állunk. Igényeiknek megfelelően gyártunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot