Uj termékek

  1. Színes mágneses szalagok
  2. Háztartásban használt mágnesek
  3. Irodai mágnesek
  4. Mágnesek ezermestereknek

 

Mágenses tesztelő rudak

A mágneses tesztelő rudak az anyagokban fellelhető mágneses szennyeződések kiszúrására használható. Igen erős NdFeb neodimum mágnessel van felszerelve.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Tanusítványok

ISO 9001:2008

ISO 9001:2008Úgy gondoljukl, hogy kizárólag elsőosztályú minőséggel bíró alapanyagokból készült minőséges termékek esélyesek a sikerre. Ezért is kaptuk meg 2006. augusztus 10-én az    ISO 9001-es tanusítványt

 

 

A Brünni Gépeszeti Kisérletezési Intézet tanusitványaA Brünni Gépeszeti Kisérletezési Intézet tanusitványa

Teherbíró mágneseinket a brünni Gépészeti Kiséerletezési Intézet tesztelte. Minden egyes terheléses mágnes termékünket leteszteljük és terhelési tanusítvánnyal látunk el, mielőtt forgalomba hazuk azokat. Valamennyi terheléses mágnesünk megfelel Az Európai Parlament  Tanácsa által előírtaknak a 2006/42/ES –es határozatban fogalaltak alapján.

Tesztelési jegyzőkönyv

Tesztelési jegyzőkönyvMindegyik mágneses szeparálóhoz tesztelési jegyzőkönyvet csatolunk, amely igazolja, hogy a szeparáló milyen eredményeket ért el a mágneses indukció és a szakítópróba során.  A mágneses indukciós tesztelést gaussméter segítségével végezzük,  a szakítópróbát pedig a TZM2-es típusú tesztelő berendezéssel a jegyzőkönyvben leírt módszerek alapján

 

 

Környzetbarát módon viselkedünk

Certifikát EKO-KOMAz EKO-KOM rendszer tagjaként a törvényben előírtaknak megfelelően a csomagoláskor keleltkező hulladékot visszavásároljuk. Figyelünk arra is, hogy a gyártás folyamán ne keletkezzenek fölöslegesen a környzetet terhelő káros anyagok.