Mágneses fémtisztító

Mágneses derítőkészülékekAhol mágnesesen vezető fémlappal dolgoznak, ott jól használható a mágneses deritő. Ez arra szolgál, hogy a lapokat egymástól zökkenőmentesen elválassza, és így lehetővé teszi a kezelő számára  a présekbe való behelyezését a különböző tárgyak készitésekor, pld. , ollók, kések vagy más hasonló tárgyak feldolgozását.

A deritőskészülék alapja egy ferrit mágnes, amely megteremti a kellő erőt a különválasztáshoz olajozott plélapok esetében is. Csak mágnesesen vezető pléhlapoknál lehet használni.

A deritőskészülék méretei

Mágneses derítőkészülékekBármilyen méretben igény sprint gyártunk ilyen készülékeket, a legnagyobb méretú pléhléemezek számra is. A legideálisabb méret legyártásához tudnunk kella pléhkötegek méretei,a pléhek vastagságát, valamint azt, hogya  derités elit a pléhek olajfilmmel átdolgozottak-e vagy sem.

Általában mágneses deritőket 145x180 mm-es funkciós felülettel gyártunk

  • Mágneses pléhderitő MCP – 1 es modell, a 2 mm vastag pléheknél használatos
  • Mágneses pléhderitő MCP – 2 es modell, a 3 mm vastag pléheknél használatos

A pléhderitő használati előnyei

A deritők nagy előnyei a pléhek kényelmesebb és gyorsabb gyártása, a biztonságosabb munkafolyamat (nincs szükség semmilyen más berendezésre a pléhek szétválasztáshoz, mondjuk vasfűrészre 

Manipulációs segédeszközök on-line vásárlása

e-shopunkban biztosan tud választani

Vásároljon mágneses fémtisztító

 

További  manipulációs segédeszközök, melyek megkönnyítik az Önök munkáját

Mágneses szögmérő Mágneses szögmérő
A mágneses szögmérő a különféle profilhegesztések során jelentős időt takarít meg. Hegesztéskor 45 fokban, derékszögben és egyenesen is használható.

 

Kézi pléhmanipulátorKézi pléhmanipulátor
A kézi pléhmanipulátor a fémmumnkálatokat könnyíti meg. A pléheket segítségével könnyen tolhatók, forgathatók  és akárhogy máshogy mozgathatók.

 

Magnetický přenašeč plechů

Mágneses pléhszállítók
A mágneses pléhszállitók megkönnyítik a pléhtáblák szállítását és az ezzel kapcsolatos munkákat lénygesen biztonságosabbá teszik.

 

Mágneses zsetongyűjtőMágneses zsetongyűjtő
A kézi mágneses zsetongyűjtő a fémmegmunkáló és lakatosműhelyekben keletkező fémszennyeződések összegyűjtésére használatos.

 

Mágenses manipulációs rúdMágenses manipulációs rúd
A manipulációs mágneses rúd megkönnyíti és meggyorsítja a pléhek ki – és berakását a présbe és a különféle fémalakzatok manipulációját

 

Kézi mágnesKézi mágnes
A kézimágnes megkönnyíti a fémmunkálatokat. Széles körben hatékony főként a prések területén.

 

Rúdmágnes galvanizálók részére

Rúdmágnes galvanizálók részére
A rúdmágnesek a galvanizálók és lakkozók részére hatékony segédeszközök az alkatrészek tartályból való kiemelésekor.