Uj termékek

  1. Színes mágneses szalagok
  2. Háztartásban használt mágnesek
  3. Irodai mágnesek
  4. Mágnesek ezermestereknek

 

Mágenses tesztelő rudak

A mágneses tesztelő rudak az anyagokban fellelhető mágneses szennyeződések kiszúrására használható. Igen erős NdFeb neodimum mágnessel van felszerelve.

Kihúzható forgó mágneses szeparáló

A rotációs- mágneses szeparátor a rosszabb áteresztő képességgel rendelkező, rossz ömleszthetőséggel bíró, nagyobb szemcséjű anyagokban lévő szennyeződések leválasztására használható. A szeparáció folyamán a mágneses csövek állandóan forgásban vannak.

Mágnesek tesztelése

Az Önök minél testreszabottabb választási lehetősége érdekében valamennyi mágnesfajtánkat szakitopróbának vetjük alá. Szakito erősség alatt azt az erőt értkjük, amlelyra ahhoz van szükség, hogy a fémes anyagot a mágnes úgymond elengedje. (az acéllemez vastagsága 10 mm). A szakitóerőt reálisan mérjük, nem pedig hozzávetőlegesen, számitassal határozzuk meg. 

Mágnes tesztelés

LaboratóriumA mágnes tesztelésre úgy kerül sor, hogy a mágnst ráerősitjük az acéllemezre (amely 11-es acélosztályból készült 10 mm vastagságú lemez. A lemez ideális egyenletes, csiszolt. A tesztelő berednezéssel fokozatosan erősitjük a szakitóerőt, mindaddig amig a mágnes e lnem válik etyl az acéllemeztől. Ezt a pillanatnyi szakitó erőt mérjük. A maximálisan objektiv eredmény érdekében hárosmzor egymás után elvégezzük a kisérletet, s a három mérés átlagát vesszük a végeredménynek.

Figyelmeztetjük Önöket, hogy az acéllmeze vatsagságának csökkenésével egyenes arányban csökken természetsen a szakitóerő is – a mágnesesség természetéből eredően..

Lemérjük az önök mágneseinek erejét is – mágneserősség és indukció mérése

Kérésre végzünk mégneserősség és mágneses indukció mérését is, bármilyen tipuj mágnesrem, mágneslencsére, holtteher emeléses vagy bármiylen más tipusúr štve. Többfajta tesztelő berendezéssel rendelkezünk, szakitóerő-terjedelmünk igy egészen 0-tól 200 k N-ig terjed (ez 20 000 kg terhelésnek felel meg). 10 N = cca 1 kg.

Minden megteszünk az Önök mágneseinek tesztelése érdekében ( ám fenntarjuk annak a jogát is, hogy amennyiben tesztelő-berendezésink bizotnságát veszélyzetetné az önök mágnese, igy a tesztelést visszautasithatjuk)